Založ si blog

Rímsky cisár- župan Droba.

Pokračujeme v aktuálnej téme- prímestská doprava v BSK. ak sa na úvod opýtate či som nezaujatý tak pravda je- že ako bývalý vodič SL sa na vec pozerám ako sa hovorí priamo od volantu.

Zmluva o prímestskej doprave obsahuje aj podmienky zrušenia, ale pozriem sa na to trochu z inej strany. Teoreticky si predstavujem, že si každý deň objednám 200 rožkov a pekáreň mi dodáva 3 týždne 150ks a jej platím za 200ks. V reálnom svete by som zrušil zmluvu a našiel si iného dodávateľa ale toto nemusí riešiť náš rímsky cisár- p. Droba- on každý mesiac zaplatí z našich daní za služby ktoré nám Arriva dodá na 70% plných 100% a povie, že pokuty bude riešiť ak pôjde doprava na 95%, tak to si počkáme asi na koniec roku 2023. Každí kto ma stretne sa ma pýta ako je to možné, že Arriva neplní zmluvu a župa ju nevypovedá- neviem je to proti zdravému rozumu. Všetko si platia občania z daní a čakajú teraz v zime na autobus a rímsky cisár sa zo služobného auta rozčuľuje a dušuje ako je mu to ľúto a robí aj z celým tímom BSK na 120%.

Prepáčte p. Droba ale Vaša práca v prípade prímestskej dopravy a Vašich kolegov z BSK a zamestnancami IDBSK stojí za h….

bývalý šofér autobusu M. Takáč.

Príbeh mojej manželky- ženy z umeleckou dušou.

13.12.2021

Teraz napíšem aj niečo pozitívne aby ste si mohli v tejto Covid dobe prečítať niečo pozitívne. Každý by čakal že príbeh začne umeleckou školou, ale tak to nebolo. V dobe ktorej sme z manželkou vyrastali boli moderné povolania mäsiar, pumpár, zdravotná sestra- a ako dievčaťu jej mama vybrala- zdravotníctvo. To že má umeleckú dušu nikoho nezaujímalo. V živote si [...]

Pravda o prímestskej doprave v BSK.

21.11.2021

Na internete sa objavil tajomný blog- Pravda o Slovak Lines v ktorom sa nás autor nenápadne snaží presvedčiť, že za dnešnú situáciu v prímestskej autobusovej doprave v BSK môže zlý Slovak Lines- HB reavis. Tak sa na to pozrieme postupne: 1. Bombastické odhalenie že HB Reavis kúpilo SAD Bratislava len pre pozemky. Takto funguje že [...]

fico, žiga, danko, taraba

Zákon o FPU prešiel, aj keď nie je dohoda. Medzi Hlasom a SNS to iskrí: Danko chce koaličnú radu, Žiga napomenul Michelka

14.05.2024 19:15

Líder SNS Andrej Danko chce zvolať koaličnú radu o tom, ako bude koalícia fungovať po odchode Petra Pellegriniho. Je nespokojný, že nevie meno jeho nástupcu.

Polanski, Lewisová

Francúzsky súd oslobodil režiséra Polanského v kauze ohovárania

14.05.2024 17:54

Polanski sa podľa žalujúcej herečky dopustil ohovárania tým, že ju v roku 2019 v rozhovore pre médiá označil za klamárku, pretože ho v minulosti obvinila zo znásilnenia.

Kráľ na ťahu, relácia, ta3

Král na ťahu na ta3: V dueli sa stretnú zástupcovia Smeru a SaS

14.05.2024 17:38

V utorok 14. mája o 21.00 h bude ďalšia časť relácie Král na ťahu s Braňom Králom. Ostrú debatu si môžete pozrieť už večer na ta3.

polícia, zatknutie, zadržanie

Polícia zadržala muža medzinárodne hľadaného pre pokus o úmyselné zabitie

14.05.2024 17:37

Tzv. lovci lebiek vypátrali a zadržali medzinárodne hľadaného muža v spolupráci s nemeckou políciou.

mtsk

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 11063x
Priemerná čítanosť článkov: 3688x

Autor blogu

Kategórie